top of page

UN PASSEIG PEL CLASSICISME

Camerata Penedès amb Amat Santacana

9 DE GENER, 2021
AUDITORI MUNICIPAL DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS
PROGRAMA

Simfonia en sol menor, Johann Christian Bach

Adagio i Fuga, Wolfgang Amadeus Mozart

Concert per a violoncel i orquestra en Do Major, Franz Joseph Haydn

NOTES

Camerata Penedès ofereix en aquest programa un camí sonor pel que recorrerem la segona meitat del segle XVIII: època desbordant de llum, simetria i elegància sense precedents.

De l'herència barroca de la Simfonia el sol menor de J.C. Bach (als albors del classicisme), marxem cap a un Mozart ja madur amb el seu Adagio i Fuga per cordes.

El vilafranquí Amat Santacana serà el solista d'un dels concerts més virtuosos i exigents del repertori per a violoncel. El Haydn en Do, és una obra d'intenses melodies i elaborats acompanyaments, tot amb molt de color i vitalitat pròpies d'aquest període.

AMAT SANTACANA

Estudia violoncel a Barcelona, Salamanca, Viena i Zúric on obté un màster en interpretació sota el mestratge de Roel Dieltiens. Amb el seu mestre gravà les sonates per a violoncel i continu d’A. Vivaldi. Fundador del Qvixote Quartet amb qui ha actuat arreu d’Europa i Sud-amèrica. Actualment és profesor de música de cambra al Conservatorio Superior de Música de Castilla y León. Col·labora com a violoncel solista regularment amb la Camerata Penedès.

FITXA ARTÍSTICA

Orquestra: Camerata Penedès

Violoncel solista: Amat Santacana 

DURADA DEL CONCERT
1 hora
Amat Santacana serà el cellista solista amb Camerata Penedès pel concert Un passeig pel classicisme
bottom of page